Ανακοίνωσε Μάσα και Ρόλε ο Αστέρας Τρίπολης!

Στην ανακοίνωση δύο ακόμα μεταγραφών προχώρησε η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν ο Αργεντινός Μάρτιν Ρόλε, από τη Σαν Λορέντζο και ο επίσης Αργεντινός Πάμπλο Μάσα, από την Ντάγκλας Χεγκ.

Ο Μάρτιν Ρόλε παραχωρήθηκε υπό τη μορφή δανεισμού, για έναν χρόνο, και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10. Ο Πάμπλο Μάσα υπέγραψε για τέσσερα χρόνια και θα αγωνίζεται με το νούμερο 7 στην πλάτη του.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους, οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις. Συγκεκριμένα, ο Μάρτιν Ρόλε δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ευτυχής που ήρθα στον Αστέρα. Θεωρώ πώς είναι πολύ σημαντικό για μένα η μεταγραφή μου στον Αστέρα, τον οποίο είχα παρακολουθήσει σε κάποιους αγώνες πριν από λίγα χρόνια και πιστεύω πώς είναι μία πολύ θετική εξέλιξη για την καριέρα μου. Πρέπει να σας πω, ότι πήρα τη γνώμη του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι και του Χερόνιμο Μπαράλες, που μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τις φιλοδοξίες που μπορώ να πραγματοποιήσω μέσα από τον Αστέρα. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω τον Αστέρα, καθώς μέσα από τις προηγούμενες θητείες μου στις ομάδες της Αργεντινής και την εμπειρία που απέκτησα εκεί, πιστεύω πώς είναι καθοριστικά στοιχεία και μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του Αστέρα».

Ο Πάμπλο Μάσα από την πλευρά του είπε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη. Είναι ένα μεγάλο όνειρο που είχα και για αυτό το λόγο θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που ο Αστέρας θα αγωνιστεί στο EUROPA LEAGUE. Ήταν ένα όνειρο για μένα η συμμετοχή μου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, το οποίο θα γίνει πραγματικότητα μέσα από τον Αστέρα. Πρώτος στόχος μου είναι να κάνω καλές εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεύτερος να πάει η ομάδα όσο μακρύτερα και ψηλότερα μπορεί. Θα ήθελα να υποσχεθώ σε όλους τους φίλους της ομάδας δουλειά, αφοσίωση, θυσία και ότι στο μερίδιο που μου αναλογεί θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να πάει όσο καλύτερα γίνεται ο Αστέρας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα