Αναβολή χωρίς αιτία

Λένε πως η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια, αλλά πρέπει να φέρεται και ως τέτοια! Είναι κάτι που προφανώς στην ΕΠΟ και τη Super League είτε δεν το γνωρίζουν είτε απλά κάνουν τα «στραβά μάτια» προς χάριν διευκόλυνση του Ολυμπιακού.

Εξηγούμαστε…

Τις τελευταίες μέρες εξελισσόταν ένα σίριαλ αναφορικά με τη διεξαγωγή του δεύτερου ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το θεσμό του Κυπέλλου. Ο λόγος ήταν καθαρά τυπικός και ουσιαστικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στις 26 του μήνα με την Ντνιέπρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Europa League. Για αυτό το λόγο η Super League είχε ορίσει το επόμενο ματς πρωταθλήματος των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για τη Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Ωστόσο, στο πρόγραμμα έπρεπε να προστεθεί και ο επαναληπτικός με την ΑΕΚ που θα προγραμματιζόταν μέσα στις ημερομηνίες 3,4,5 Μαρτίου. Με δεδομένο ότι πρέπει να έχει μεσολαβήσει 48ωρο δύο ήταν οι λύσεις που έπρεπε να εφαρμοστούν.

Α) Να γίνει ο αγώνας Κυπέλλου την Πέμπτη: Κάτι τέτοιο όμως έβρισκε τείχος στην Αστυνομία καθώς την ίδια μέρα στο χώρο του ΟΑΚΑ αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ κόντρα στην Μπαρτσελόνα και η ιδέα να βρεθούν οπαδοί της ΑΕΚ και του «τριφυλλιού» σε ακτίνα λίγων χιλιομέτρων αποκλείστηκε –εύλογα- εν τη γενέσει της.

Β) Να οριστεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Αστέρα την Κυριακή: Πρόκειται για μια αλλαγή στο πρόγραμμα την οποία έχει πολλάκις εφαρμόσει ακόμα και φέτος η Super League σε αγώνες του Ατρόμητου, Εργοτέλη, Πανθρακικού, ΑΕΛ Καλλονής, ΠΑΣ Γιάννινα κλπ. Ωστόσο, άγνωστο(;) γιατί, η Λίγκα ξαφνικά στύλωσε τα πόδια και δεν δέχθηκε την απαίτηση της ΕΠΟ να ορίσει τον αγώνα Κυριακή και τότε χωρίς πρόβλημα να οριστεί το δεύτερο ματς Κυπέλλου για την Τετάρτη.

Γ) Να ορίσει κανονικά η ΕΠΟ τον αγώνα για την Τετάρτη, αναγκάζοντας έπειτα τη Super League να μεταθέσει το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης για την Κυριακή 1/3. Το ίδιο ακριβώς άλλωστε, συνέβη με το ματς Κυπέλλου ΟΦΗ-Ξάνθη, που το όρισε Πέμπτη, υποχρεώνοντας ουσιαστικά τη Super League να μεταφέρει το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός για Κυριακή (αντί για Σάββατο που είχε αρχικά προγραμματιστεί).

Τελικά, καμία από αυτές τις απλές 3 ενέργειες δεν συνέβη, με τον τελικό κερδισμένο για ακόμα μια φορά να είναι ο Ολυμπιακός. Μπορεί, λοιπόν, οι ιθύνοντες της ΕΠΟ και της Super League να λένε κάθε φορά για αξιόπιστο πρωτάθλημα που να τηρείται το 50-50 και να ζητούν από τον κόσμο και τους επενδυτές να δείχνουν εμπιστοσύνη στο προϊόν, αλλά όταν οι ίδιοι καταπατούν βάναυσα κάθε κανονισμό και κάθε αίσθημα δικαίου, τότε δεν έχουν δικαίωμα να ζητούν τίποτα. Κι όχι μονό αυτό, αλλά όταν όλος ο κόσμος βοά για συνεχή ευνοϊκή μεταχείριση προς τον Ολυμπιακό, τότε καλά θα κάνει η ΕΠΟ να σιωπά κι όχι να βγαίνει στην αντεπίθεση, καθώς λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουν ότι ο Γιώργος Γκιρτζίκης, αλλά και όλο το ΔΣ που προϋπήρχε από την εκλογή Σαρρή, στηρίχθηκαν ανοικτά από τον Ολυμπιακό. Τώρα να πιστέψουμε ότι ο Θρύλος φοβήθηκε το ρόστερ Β’ εθνικής  της ΑΕΚ του Μελισσανίδη, είναι κάτι που δύσκολα γίνεται κατανοητό ακόμα και από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα