Αλλαγές στον ΕΝΦΑ θα ζητήσει το ΠΑΣΟΚ

Ουσιαστικές αλλαγές στο προσχέδιο του ΥΠΟΙΚ για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, «ώστε  να εξασφαλίζεται η δικαιότερη κατανομή των βαρών και η φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας» θα ζητήσει το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με τους Γ. Κουτσούκο και Α. Μακρυπίδη συναντήθηκε μάλιστα με εκπροσώπους  της Ν.Δ. ώστε να αναζητηθεί κοινά αποδεκτή λύση και σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη «διεξήχθη μια ουσιαστική συζήτηση για το περιεχόμενο των αναγκαίων αλλαγών», η οποία και θα συνεχισθεί.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του συντονιστικού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αποφασίστηκε επίσης η ανάληψη πρωτοβουλίας για την ψήφιση διατάξεων με στόχο τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και την επίλυση προβλημάτων  ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού.

Η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα επεξεργαστεί παράλληλα πρωτοβουλία και προτάσεις για ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εκκρεμών ελέγχων των εμβασμάτων πολιτών προς το εξωτερικό, των καταθέσεων ελλήνων πολιτών σε ξένες τράπεζες και τις off shore εταιρείες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα