Αλέξης – Γιάννα, η επόμενη μέρα…

«Ενημέρωσα τον κ. Τσίπρα για το συνέδριο που διοργανώνει στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2015, το Ίδρυμα Κλίντον (The Clinton Foundation)», δήλωσε χθες η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη για τη συνάντηση που είχε χθες στη βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.  Ωστόσο, το γεγονός και μόνο της συνάντησης φυσικό και επόμενο ήταν να πυροδοτήσει πλήθος πολιτικών σεναρίων…

Η πρόσφατη «αντισυστημική» τοποθέτηση της κυρίας Δασκαλάκη έδωσε τροφή για ποικίλα σχόλια, όπως και στις φήμες ότι θα είναι στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις προσεχείς εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.

Το δε δεύτερο «επικρατέστερο» σενάριο είναι η φημολογούμενη «επιθυμία» της κυρίας Δασκαλάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Σενάριο, βέβαια, που επ’ ουδενί συνάδει με τον στόχο του ΣΥΡΙΖΑ για πρόωρες εκλογές, καθότι αν συναινούσε με το ενδεχόμενο αυτό δεν θα ετίθετο καν θέμα εκλογών…

Υπάρχουν, βέβαια, και τα ακόμα πιο… τραβηγμένα σενάρια, όπως για παράδειγμα η “οικονομική στήριξη” της κυρίας Αγγελοπούλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ… Όχι απλώς τραβηγμένο, αλλά τραβηγμένο απ’ τα μαλλιά…

Και… η επίσημη εκδοχή: «Η μεσογειακή συνάντηση CGI (Clinton Global Initiative) θα φέρει μαζί ηγετικές προσωπικότητες για να αντιμετωπίσουν προκλήσεις της περιοχής, όπως η ανεργία των νέων και η οικονομική και κοινωνική μεταβλητότητα, μέσω νέων Δεσμεύσεων για Δράση και για να αναδείξουν το τεράστιο αναπτυξιακό δυναμικό της περιοχής» είχε δηλώσει ο Μπιλ Κλίντον στις 23 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 10ης Ετήσιας Συνάντησης της Clinton Global Initiative»

Οι δε συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τη σημασία της επίσκεψης, σχολιάζοντας ότι «όπως είδε και τον πρωθυπουργό, έτσι είδε και τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το συνέδριο».

Η συνάντηση στο… Twitter!

Εξυπακούεται, βέβαια, ότι η συνάντηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τα πολιτικά -και όχι μόνο- accounts του Twitter, οι χρήστες του οποίου σχολίασαν ποικιλοτρόπως (κυρίως με χιούμορ και σατιρική διάθεση) τη συνάντηση.

Παραθέτουμε κάποια tweets που ξεχωρίσαμε και εν συνεχεία όλα όσα γράφτηκαν -και εξακολουθούν να γράφονται- από τους χρήστες του μέσου για τη συνάντηση.

Συνάντηση Τσίπρα με Γιάννα Αγγελοπούλου σήμερα σε γιάφκα των Εξαρχείων.Μικροσυγκρούσεις και των δύο με την αστυνομία.

 


Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα