Ακόμα πιο κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ η ΔΗΜΑΡ

Παρά το γεγονός ότι ο Φώτης Κουβέλης απεύχεται σε κάθε δοθείσα ευκαιρία τις πρόωρες εκλογές, φροντίζει να προετοιμάσει το έδαφος ώστε την επόμενη μέρα να παραμείνει μέσα στο παιχνίδι.

Ο ίδιος δηλώνει μεν πως αν η κυβέρνηση δεν μπορεί τότε η παρούσα βουλή μπορεί να βγάλει νέα κυβέρνηση, από την άλλη δε μέσω συνεργατών του κάνεις εκλογικές προβλέψεις αλλά και ανοίγει παράθυρο συνεργασιών με όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, τόνιζε μεταξύ άλλων ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών τον Μάιο.
«Αυτό το ακούω ως ενδεχόμενο. Δεν μπορώ να το αποκλείσω, αλλά ούτε να σας πω τι θα γίνει. Είναι ένα ενδεχόμενο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Σχετικά με πιθανή μελλοντική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ κι αν κάτι τέτοιο είναι πάνω στο τραπέζι των συζητήσεων στη ΔΗΜΑΡ, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε: «Δεν έχει τεθεί κανένα τέτοιο θέμα. Δεν υπάρχει δηλαδή ούτε προγραμματική συζήτηση ούτε κάποιος διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι διαφορές που υπήρχαν και στο παρελθόν παραμένουν και τώρα». Ξεκαθάρισε όμως ότι οι συνεργασίες με όποιο κόμμα του δημοκρατικού τόξου είναι συζητήσιμες εφόσον αυτή στηριχθεί σε συμφωνία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα