ΑΔΩΝΙΣ: «Δεν θα ψηφίσω συμφωνία χειρότερη από το email Χαρδούβελη»

«Εάν η συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση στην Βουλή είναι χειρότερη από το email Χαρδούβελη, εγώ δεν θα την ψηφίσω». Αυτά δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, επισημαίνοντας στη συνέχεια: «Το mail Χαρδούβελη θα το διαβάζουν οι Έλληνες σε λίγο καιρό και θα κλαίνε που θα κλείνανε τη συμφωνία με το mail Χαρδούβελη, που δεν τους έκανε, δεν τους άρεσε».
Σε ότι αφορά την ψηφοφορία στη Βουλή ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Εάν έρθει η κυβέρνηση και πει: “Χρειάζομαι τη στήριξη και της αξιωματικής αντιπολίτευσης”, εκεί αλλάζει η κουβέντα. Εκεί θα πρέπει να συναντηθεί με τη ΝΔ, με το Σαμαρά, και να κάνουν πολιτική συμφωνία». Και συμπλήρωσε: «Τότε θα διώξεις πάλι τις καθαρίστριες και τους υπαλλήλους που επαναπροσέλαβες, θα κλείσεις την ΕΡΤ, θα μειώσεις τις δαπάνες του κράτους όσο μπορείς περισσότερο», επισήμανε.
Για τις επιλογές συγγενικών στελεχών υπουργών στον κρατικό μηχανισμό και την Πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε: «Η καρέκλα είναι γλυκό πράγμα, πολύ γλυκό. Εγώ βλέπω και υπουργούς, μην πω ονόματα, που σαράντα χρόνια ήταν στο πεζοδρόμια και τους βλέπω τώρα με τις υπουργικές τους BMW να έχουν εκατό συμβούλους γύρω-γύρω. Δεν είμαι τόσο βέβαιος, δεν στοιχηματίζω ότι δεν περνάνε από το ΣΥΡΙΖΑ ντε και καλά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα