Ίβιτς: «Μεγάλη ευθύνη ο πάγκος του ΠΑΟΚ»

Tα τρία προηγούμενα χρόνια ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης. Εκείνος είχε αντικαταστήσει τους προπονητές που έδιωχνε ο Ιβάν Σαββίδης, τον Γιώργο Δώνη, τον Χουμπ Στέφενς και τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Φέτος, όμως, ήταν η σειρά του Βλάνταν Ίβιτς. Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Ιγκόρ Τούντορ, αυτός θα προσπαθήσει να «ισιώσει» την ομάδα και να την καθοδηγήσει στα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος με στόχο να μη γίνει το μεγάλο κακό και χαθεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στο πόσο μεγάλη ευθύνη αποτελεί για τον ίδιο η δουλειά που του ανέθεσε η διοίκηση του συλλόγου:
«Είμαι χαρούμενος που πήρα την ευκαιρία, είναι μια μεγάλη ευθύνη, διότι δεν είναι μικρό πράγμα να καθίσεις στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα στην οποία τερμάτισα την καριέρα μου και ξεκίνησα την καριέρα μου στην προπονητική στις junior κατηγορίες. Ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ είναι η οικογένεια μου, η σύζυγος και η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που πήρα, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και θα προσπαθήσω να δικαιολογήσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι του συλλόγου».
Πρώτο παιχνίδι του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα είναι αυτό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα