Ήττα του ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ με 2-1

Που είναι η «στόφα» και το «μέταλλο» που κουβαλούσε κάποτε ο ΠΑΟΚ της Ευρώπης; Σε παιχνίδια τέτοιου είδους στο παρελθόν ο Δικέφαλος, αν έπεφτε, το έκανε έχοντας δώσει τα πάντα. Στη Ρωσία με αντίπαλο την Κράσνονταρ η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ λιγοψύχησε, ηττήθηκε με 2-1 κι έτσι από το Νοέμβρη κιόλας βρίσκεται εκτός πρωταθλήματος και Ευρώπης!

Μόνο αν αυτοκτονήσουν οι Ρώσοι θα χάσουν την πρόκριση, καθώς προηγούνται τέσσερις βαθμούς και ο ΠΑΟΚ έχει και το ματς με την Μπορούσια στο Ντόρτμουντ την τελευταία αγωνιστική. Μπορεί να μην απειλήθηκε ιδιαίτερα στο ματς, αλλά δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, παρά το ότι ο Κροάτης προπονητής του δοκίμασε ένα φρέσκο σύστημα προκειμένου να κάνει τη ζημιά. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Αρί με κεφαλιά στο 33’ και ο Ζαοζίνιο με πέναλτι στο 67’ (ανατροπή του Καλέσιν από τον Χαρίση), ενώ ο ΠΑΟΚ μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Μακ.

ΚΡΑΣΝΤΟΝΤΑΡ: Ντίκαν, Γκράνγκβιστ, Καλέσιν (69’ Μαμάεφ), Σίγκουρντσον, Τορμπίνσκι, Αχμέντοφ (77’ Γκαζίνσκι), Λαμπόρντε (61’ Σμολόφ), Ζοαοζίνιο, Καμπόρε, Πετρόφ, Άρι.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Κόστα, Τζαβέλλας (81’ Κίτσιου), Τζιόλης, Χαρίσης, Μακ, Γκολάσα (68’ Αθανασιάδης), Ροντρίγκες, Σάμπο (57΄Πέλκας).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα