«Έχουμε ήδη αποπληρώσει 20 εκατ. ευρώ»

Σε μια προσπάθεια να χαμηλώσει τους τόνους και να καθησυχάσει τους οπαδούς της ομάδας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, απαντώντας ουσιαστικά στα δημοσιεύματα που ήθελαν τη διοίκηση να έχει περιέλθει σε οικονομικό αδιέξοδο.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την προσφυγή του Τοτσέ αλλά και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο τέλος Οκτωβρίου πρέπει η ΠΑΕ να πληρώσει πολλές δόσεις από τους διακανονισμούς που έχει υπογράψει, προκλήθηκε κλίμα ανησυχίας κατά πόσο θα μπορέσει η διοίκηση να είναι συνεπής.

Στην ανακοίνωσή τους, οι «πράσινοι» τονίζουν ότι η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία εξυγίανσης και ότι ήδη έχουν αποπληρωθεί 20 εκατ. ευρώ από χρέη των προηγούμενων ετών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Είναι γνωστό ότι τα χρέη του Παναθηναϊκού προέρχονται από το παρελθόν και αποτελούν το σοβαρότερο πρόβλημα για το Σύλλογο.

Εδώ και ενάμιση χρόνο η ΠΑΕ προσπαθεί να θεραπεύσει το μεγάλο αυτό πρόβλημα και ήδη προς την κατεύθυνση αυτή έχει αποπληρώσει 20 περίπου εκατομμύρια.

Λύσεις θα δίνονται καθημερινά, χρειάζεται όμως χρόνος και υπομονή.

Εκείνο που αποτελεί δεδομένο είναι ότι χάρη στις συνδρομές των μελών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και τις συναφείς ενέργειες της διοίκησης, ο Παναθηναϊκός έχει μπει στο δρόμο της οικονομικής εξυγίανσης».

Καμία ανησυχία

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του «τριφυλλιού» δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την ΠΑΕ, καθώς άπαντες γνωρίζουν τις δυσκολίες σε οικονομικό επίπεδο, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις υποχρεώσεις και έχει ρυθμίσει τις περισσότερες.

Μάλιστα, ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, σχολίαζαν: «Σαφώς και τα οικονομικά είναι δύσκολα και αυτό το γνωρίζουν άπαντες από την πρώτη στιγμή. Πλην όμως ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να αντιμετωπίσει όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις του και ήδη έχει ρυθμίσει τις περισσότερες εξ αυτών. Με τον ίδιο τρόπο θα ρυθμίσει και αυτές που εκκρεμούν και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας».

Αυτός είναι και ο λόγος που συνειδητή επιλογή της ομάδας είναι να μείνει μακριά απ’ όλα τα μέτωπα και γι’ αυτό τα ενεργά της μέλη έχουν μια μορφή «προτεραιότητας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα