Έφερε Ασάνοβιτς ο Παναθηναϊκός!

Η θωράκιση των νευραλγικών θέσεων της ΠΑΕ ΠΑΟ με ανθρώπους που γνωρίζουν τι σημαίνει η ομάδα είναι το νέο «μότο» του συλλόγου και ο Γιάννης Αλαφούζος εργάζεται πυρετωδώς ώστε ο Παναθηναϊκός να στελεχωθεί με όσο το δυνατό ικανότερα στελέχη υπό τη συγκεκριμένη, φυσικά, προϋπόθεση, δηλαδή να έχουν γνώση του βάρους της φανέλας.

Η ομάδα είναι γεμάτη ξένους ποδοσφαιριστές, αφού αυτές είναι οι επιταγές της εποχής, οπότε ως αντιστάθμισμα χρειάζονται άνθρωποι στην ΠΑΕ που να ξέρουν να εξηγούν σε όλα αυτά τα νεαρά παιδιά τη σημασία του να αγωνίζονται στον ΠΑΟ. Ο Αλιόσα Ασάνοβιτς είναι ένας από αυτούς, αφού αγωνίστηκε δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό, σε εποχές που το «τριφύλλι» γέμιζε το ΟΑΚΑ και δεν έπαιζε μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Ο Κροάτης ήρθε στην Αθήνα και πέρασε από συνέντευξη (όπως πρόσφατα και ο Νίκος Λυμπερόπουλος) και εντός των ημερών θα αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος αν του κάνει ή όχι. Να σημειωθεί πως η ΠΑΕ δεν σκοπεύει να «γεννήσει» θέσεις για να φέρει όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους, αλλά έχει συγκεκριμένα πράγματα στο νου, δηλαδή έναν τεχνικό διευθυντή και έναν αρχηγό ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα