“Έσπασε” την παράδοση, νίκη 1-2 του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα στην Τρίπολη

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων, στο 22’ και στο 24’, ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1  και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, φτάνοντας έτσι τους τρεις βαθμούς (καθώς ξεκίνησε με -3).

Ο 20χρονος σκόρερ των νικητών πήρε τη θέση του Κλάους στο αρχικό σχήμα και δικαίωσε 100% των Βλάνταν Ίβιτς για την επιλογή του. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι πάει για πρωτάθλημα, αρκεί να συνεχίσει με την ίδια προσήλωση και στο μέλλον. Για τον Αστέρα μείωσε ο Ιωαννίδης με πέναλτι στο 61′, αλλά δεν απείλησε με ισοφάριση, παρά μόνο με ένα σουτ στις καθυστερήσεις. Αντίθετα, ο Δικέφαλος είχε δοκάρι με τον Ροντρίγκεζ στο 76′.

Ο Αρετόπουλος ελέγχεται για την αποβολή του Μπέρτου στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Κρέσπο έφυγε από το γήπεδο με σχίσιμο στο πόδι, άρα η προβολή του αμυντικού του Αστέρα μάλλον βρήκε πόδι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοσίτσκι, Μπέρτος, Γιαννούλης, Σέφι, Κουρμπέλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (83’ Χαμντανί), Τσιλιανίδης (46’ Ιγκόρ), Φαρίνια (72’ Μάσα), Καλτσάς, Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο (46’ Κίτσιου), Κάνιας, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ (87′ Περέιρα), Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες (78’ Μυστακίδης), Κουλούρης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα