Άρχισαν τα… προεόρτια του τελικού κυπέλλου!

Τα… προεόρτια της… γιορτής του ποδοσφαίρου, όπως αντιλαμβάνεται το άθλημα μερίδα οπαδών στην Ελλάδα, ξεκίνησαν με το… καλωσόρισμα των πρώτων φίλων του ΠΑΟΚ στη… Νότια Ελλάδα, στο ύψος της Λαμίας!

Σύμφωνα με καταγγελίες οπαδών του «Δικέφαλου του Βορρά», που ξεκίνησαν την… κάθοδο στην Αθήνα με τα δικά τους οχήματα, άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Λαμίας και εκτόξευαν πέτρες στα διερχόμενα αυτοκίνητα που έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ.

Όπως αποδεικνύεται, ορισμένοι δεν είναι απλά ανόητοι, αλλά και επικίνδυνοι. Διότι ακόμη και να θέλουν να λύσουν τις οπαδικές διαφορές τους, με τον τρόπο που επέλεξαν να το κάνουν, έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και δη πολιτών που ενδεχομένως να μην έχουν καμία σχέση με τη… γιορτή του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα!

Στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία και η Ελευθερία της Έκφρασης, καταργείται κάθε δικαίωμα του Πολίτη να εκφράζεται υπέρ της ομάδας του, με αφορμή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, μία διοργάνωση που διεξάγεται για τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία της κοινωνίας και όχι για να εκδηλώνει ο κάθε ανόητος τις βίαιες και αποτρόπαιες συμπεριφορές του. Αν ένα 24άωρο πριν τη διεξαγωγή του αγώνα συμβαίνουν τόσο επικίνδυνες καταστάσεις στο Εθνικό δίκτυο της χώρας, τότε τι θα συμβεί ανήμερα του αγώνα, που είναι προγραμματισμένη η κάθοδος του βασικού όγκου των οπαδών του «Δικέφαλου του Βορρά»;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα