Άνετα η Skoda Ξάνθη, 3-0 τον Παναιτωλικό

Την έδρα της εκμεταλλεύτηκε για ακόμη μία φορά η Skoda Ξάνθη και αυτή τη φορά νίκησε στα Πηγάδια τον άσφαιρο Παναιτωλικό με 3-0 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα της Θράκης-με μόλις μία ήττα φέτος στο γήπεδό της από τον Ολυμπιακό- ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και νίκησε δίκαια.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά ισορροπημένο, αλλά το γκολ των γηπεδούχων στο 40’ με κεφαλιά του Παπάζογλου άλλαξε τις ισορροπίες στην επανάληψη, όπου η Skoda μπήκε πολύ δυνατά και «καθάρισε» το ματς σχετικά γρήγορα. Το 2-0 έγινε στο 63’ με κοντινό πλασέ του Κλέιτον, ο οποίος τέσσερα λεπτά νωρίτερα είχε αστοχήσει σε πέναλτι! Το τελικό 3-0 έκανε ο Παντελής Καπετάνος στο 83’.

Η ομάδα του Αγρινίου απείλησε ουσιαστικά μόνο μία φορά στο 90λεπτο, όταν ο Κάπελ στο 27’ σημάδεψε το δοκάρι του Κυριακίδη.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι (61′ Βάλτερ), Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Βασιλακάκης (72′ Παπαστεριανός), Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος (88′ Ράνος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπρακάλι, Γκαρσία Μαρτίνες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Νίκολας Μαρτίνες (68′ Ρουσκουγιέδα), Μύγας (57′ Μπεχαράνο), Ετζενγκέλε, Φωτάκης (72′ Κουτρομάνος).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα