Άγριο κράξιμο Τσάβι σε Νεϊμάρ!

Παγκόσμια συζήτηση έχει προκαλέσει το επεισόδιο που είχε ο Τσάβι Ερνάντεθ με τον Νεϊμάρ, στο πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Champions League.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, ο Τσάβι έσπασε τη σιωπή του και καταφέρθηκε με σφοδρότητα εναντίον του Βραζιλιάνου άσου, λέγοντας πως θα πρέπει να μάθει να σέβεται και πως η συμπεριφορά του δεν είναι αποδεκτή στην Ισπανία!

Με άλλα λόγια, ο διεθνής χαφ των Καταλανών, ο οποίος αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα για τα Αραβικά Εμιράτα, έκραξε με άγριο τρόπο τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του! Ας δούμε τι δήλωσε:

«Θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Ίσως αυτές οι ενέργειες να είναι αποδεκτές στη Βραζιλία, όχι όμως και στην Ισπανία. Θα πρέπει να αναθεωρήσει ορισμένα πράγματα, διότι είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο, που δουλεύει πολύ σκληρά. Όμως έχει αυτή τη βραζιλιάνικη συμπεριφορά, η οποία παραπέμπει σε επίδειξη σόου και που θεωρείται έλλειψη σεβασμού στην Ισπανία.

Στο πούλμαν προσπάθησε να μου βγάλει τα παπούτσια, την ώρα που μας έσπρωχναν οι υπόλοιποι συμπαίκτες μας στον διάδρομο του πούλμαν! Τους είπα να σταματήσουν και να συγκεντρωθούν στους οπαδούς, διότι η παρέλαση ήταν γι’ αυτούς. Οκ, το να πιεις δύο ή τρεις μπύρες είναι μέσα στο πρόγραμμα, όμως η παρέλαση είναι για τους οπαδούς, για να τους ευχαριστήσουμε και δεν μπορείς να είσαι στον δικό σου κόσμο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα