“Όχι” λέει ο Βορίδης σε οικουμενική κυβέρνηση

«Όχι» λέει ο Μάκης Βορίδης σε οικουμενική κυβέρνηση σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικα fm. Eιδικότερα,  τα σενάρια διάσπασης της Νέας Δημοκρατίας απέρριψε κατηγορηματικά ο βουλευτής της Ν.Δ.  και εμφανίστηκε αντίθετος με το ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης.

«Δεν φανερώνει πολιτική σταθερότητα το γεγονός ότι η κυβέρνηση είναι δύο μηνών και έχει χάσει ήδη δύο βουλευτές και έχει παραιτηθεί ένας ακόμη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ.

Δεν είναι πολύ λογικό να τίθεται σε συζήτηση ο σχηματισμός οικουμενικής κυβέρνησης, είπε, «όταν μια κυβέρνηση έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό και είναι μόλις δύο μηνών».

«Θεωρώ πολύ σημαντικό να υπάρχει απέναντι στον κ. Τσίπρα ένας δεξιός πόλος που θα έχει την ικανότητα να συνθέτει διαφορετικά ρεύματα σκέψεις και να διαμορφώνει εσωτερικές ισορροπίες» σημείωσε ο κ. Βορίδης, μεταξύ άλλων.

Πρόσθεσε πως είναι αδιανόητο να υπάρχει μια ανοιχτή μαζική διαδικασία, να επιλεγεί ένας αρχηγός και την επόμενη μέρα κάποιοι, εάν δεν τους αρέσει, να σηκωθούν και να φύγουν.

«Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα