Ψηφίστε όσους μόχθησαν πραγματικά για τη χώρα

Να επενδύσουν σε ανθρώπους δοκιμασμένους στη δουλειά τους προτρέπει τους ψηφοφόρους ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθήνας Χρήστος Κονταρίδης.

Σε ομιλία του στο κέντρο της Αθήνας ο αντιστράτηγος ε.α. της αστυνομίας είπε χαρακτηριστικά: «Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ποτέ μου δεν ενδιαφέρθηκα για τις κομματικές επιλογές των συνεργατών μου. Δεν με ενδιέφερε το τι ψηφίζουν, αλλά κατά πόσο δουλεύουν. Όμως, αυτή την Κυριακή, δεν αναμετρώνται απλά η Ν.Δ. με τον ΣΥΡΙΖΑ, συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι. Και ποιοι είναι αυτοί; Είναι εκείνοι που από το 2004 και μετά έκαναν καταλήψεις σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, θεωρώντας πως αυτό είναι ελευθερία έκφρασης. Εκείνοι που σε φιλειρηνικές διαδηλώσεις έβγαιναν από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και προκαλούσαν καταστροφές στις περιουσίες των πολιτών και είναι εκείνοι που πιστεύουν πως οι –συμπαθέστατοι και ταλαιπωρημένοι κατά τα άλλα– μετανάστες πρέπει να έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες.

»Εγώ εκπροσωπώ όλους τους ανθρώπους που παλεύουν να βγάλουν τον μήνα με 800 ευρώ και όλους εκείνους που δεν έχουν την ευκαιρία της εργασίας. Σας προτρέπω λοιπόν να επενδύσετε σε ανθρώπους δοκιμασμένους στη δουλειά τους και να δώσετε βήμα σε αυτούς που έχουν εργαστεί για την πατρίδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα