Χουχούμης: «Δεν κοιτάμε εύκολο ή δύσκολο αντίπαλο»

Δεν διαχωρίζει τους αντιπάλους σε… μεγάλους και… μικρούς ο Διαμαντής Χουχούμης και ελπίζει στο καλό πρόγραμμα της ομάδας στον δεύτερο γύρο και στις ελάχιστες βαθμολογικές απώλειες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη:
«Μπήκαμε πολύ δυνατά, σκοράραμε γρήγορα γκολ και αυτό μας απελευθέρωσε τα πόδια, πιστεύω ότι ήταν από τα καλύτερα ημίχρονα που έχουμε κάνει. Έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια μπροστά μας και θεωρήσαμε ότι με το 5-0 θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την κατοχή και να βγάλουμε το παιχνίδι όσο πιο καλά μπορούμε.

Έχω βρει τον ρυθμό μου. Νοιώθω καλά, νοιώθω εμπιστοσύνη και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε σε κάθε ματς για τη νίκη. Κοιτάμε το απόλυτο, να κάνουμε το επτά στα επτά. Τα περισσότερα από αυτά τα ματς είναι στην έδρα μας και αυτό θα μας βοηθήσει αλλά σίγουρα πρέπει να κοιτάξουμε και αυτό που θα έχουμε στην Κρήτη το οποίο θα είναι δύσκολο. Στον πρώτο γύρο είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό, το 1-1, οπότε ναι υπάρχει ένας ακόμα λόγος να πάρουμε τη νίκη πλην των όσων είπα πριν.

Δεν κοιτάμε εύκολο ή δύσκολο αντίπαλο, ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στο κύπελλο. Η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα αλλά θα πάμε εκεί για να βάλουμε τις βάσεις για να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα