Υπόνοιες για πώληση του Μέσι!

Φουντώνει η εκλογική μάχη για τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα, με τον υποψήφιο Αγκούστι Μπενεντίτο να υπονοεί ότι ο Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου προγραμματίζει την πώληση του Λιονέλ Μέσι!

Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Goal.com», ο Αγκούστι Μπενεντίτο υποστηρίζει πως τα μηνύματα που λαμβάνει από τον Μπαρτομέου δεν είναι ξεκάθαρα και πως έχει επαναληφθεί αυτό το φαινόμενο κατά το παρελθόν…

«Έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, πως η παρούσα διοίκηση δεν ανταποκρίνεται στα λεγόμενά της. Κάποιες φορές έχουν πει πράγματα και έχουν πράξει τα ακριβώς αντίθετα. Ελπίζω στην περίπτωση του Μέσι, οι πράξεις τους να ανταποκριθούν στις εξαγγελίες τους. Αυτοί λένε πως θέλουν να κρατήσουν τον Μέσι και πως τον θέλουν να είναι ευτυχισμένο. Ορισμένες ενέργειές τους, όμως, με οδηγούν στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα», τόνισε αρχικά ο υποψήφιος πρόεδρος και συνέχισε:

«Ο Μέσι είχε πραγματικά πολύ μεγάλες προσφορές για μεταγραφή, από ομάδες άλλων χωρών. Όμως πιστεύω πραγματικά πως θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Βρίσκεται εδώ από 13 ετών, οι οπαδοί τον λατρεύουν και αυτό που θέλει ο ίδιος, είναι να κερδίζει τρόπαια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα