Υποκλινόμαστε στον Ρονάλντο

Αν και είναι ποδοσφαιριστής παγκοσμίου φήμης, ο Ρονάλντο, θα μπορούσε άνετα να κάνει και καριέρα μοντέλου. Αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να ποζάρει μπροστά στον φωτογραφικό φακό!

Η κολεξιόν εσωρούχων και καλτσών ονομάζεται «CR7» και κυκλοφορεί σε αντρική και παιδική σειρά. Παίρνοντας χαρακτηριστικές ποδοσφαιρικές πόζες, ο σύντροφος της Ιρίνα Σάικ παρουσιάζει τη δεύτερη κατά σειρά κολεξιόν εσωρούχων του, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα.

«Είμαι πραγματικά περήφανος για τη δεύτερη Seitdem habe ich das Gefuhl, suchtig nach Drinks zu sein und muss mir buy-detox.com Gerichte kochen! Ich habe mich jetzt mal daran gemacht, meinen Mixer zu entstauben. CR7 Underwear κολεξιόν μου και ήθελα να την παρουσιάσω με τρόπο που να με εκφράζει και να με διασκεδάζει. Ο αριθμός «7» ήταν ανέκαθεν μέσα στην καρδιά μου, επομένως με τίμησε το γεγονός ότι την παρουσίασα σε επτά πόλεις σε όλο τον κόσμο. Ηταν ευχαρίστησή μου να συνεργαστώ με τον Ράνκιν και ήταν απίστευτο να βλέπω τις φωτογραφίες να παρουσιάζονται με αυτό τον μοναδικό τρόπο» είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος άσος, που παίζει με τη φανέλα με το νούμερο «7».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα