«Υποβιβάστε την Κέρκυρα!»

Εν αναμονή της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League βρίσκεται η Κέρκυρα, ο Εργοτέλης, ο Λεβαδειακός, η ΕΕΑ, οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας και γενικά ο φίλαθλος κόσμος της χώρας, λίγες ώρες μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος 2015-16 στην οποία βρέθηκαν δύο… άγνωστες ομάδες, η Α και η Β.

Για όσους δεν θυμούνται, η αρμόδια επιτροπή της Super League δεν έβγαλε απόφαση την προηγούμενη εβδομάδα παρά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό της ΠΑΕ Κέρκυρας λόγω ύπαρξης παρένθετου προσώπου στο Δ.Σ. του συλλόγου.

Ωστόσο, η αδυναμία της Super League και κατ’ επέκτασης της ΕΠΟ να στηριχθούν πάνω στην απόφαση της ΕΕΑ και να πάρουν την οριστική τους απόφαση, ανάγκασε την Επιτροπή να στείλει επίσημη ενημέρωση σε όλες τις εμπλεκόμενες ομάδες και να εξηγήσει πως η Κέρκυρα πρέπει να υποβιβαστεί πάραυτα!

Το σκεπτικό της ΕΕΑ έχει ως εξής: «Η Επιτροπή έκρινε ότι συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 69 παρ.12 ν.2725/99 και θα αποστείλει έκθεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και η Επιτροπή του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές».

Μετά από αυτή τη νέα παρέμβαση περιμένουμε την οριστική απόφαση της Super League για να μάθουμε επιτέλους πια θα είναι η ομάδα Α του ερχόμενου πρωταθλήματος (εκκρεμεί και η ομάδα Β)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα