Υπερβολική αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Με ψήφους 9-5, η πλειοψηφία των ομάδων της Super League αποφάσισε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από την τρίτη αγωνιστική, ενδεχομένως λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις απειλές της NOVA περί επιβολής ρήτρας σε περίπτωση που διεξαγόταν η πρώτη αγωνιστική το τριήμερο 10,11 και 12/9 και ως εκ τούτου γινόταν άνω-κάτω ο διαφημιστικός προγραμματισμός του συνδρομητικού καναλιού.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ – μαζί με άλλες τέσσερις ομάδες – ψήφισε υπέρ της διεξαγωγής της πρώτης αγωνιστικής και συνεχίζει να αντιδρά μετά τον ορισμό της τρίτης αγωνιστικής ως «πρεμιέρα». Ζητά μάλιστα την επέμβαση του Πρωθυπουργού μετά από αυτή την εξέλιξη, κάτι που ακούγεται υπερβολικό, μετά και από τη δημοκρατική διαδικασία, την ψηφοφορία των 16 ΠΑΕ.  Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Βρισκόμαστε σε μια διαρκή και έντονη προσπάθεια να φέρουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ισονομία, δικαιοσύνη, έννοιες που θα επαναφέρουν μαζικά τον κόσμο στα γήπεδα.

Η παράλογη απόφαση έναρξης του πρωταθλήματος από την 3η αγωνιστική δεν βοηθά σε αυτή την κατεύθυνση και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Εν τω μεταξύ υπενθυμίζουμε πως ακόμη περιμένουμε το πόρισμα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τυχόν ποινικές ευθύνες ΕΠΟ, ΚΕΔ ή και προσωπικά του Ανδρέα Παππά στον περυσινό ημιτελικό Κυπέλλου.

Ο αγώνας πάταξης της διαφθοράς και της αναξιοπιστίας δεν γίνεται να προχωρήσει χωρίς την προσωπική εμπλοκή του Πρωθυπουργού.  Πλέον πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς πισωγυρίσματα στην ανάπτυξη του αθλήματος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα