Το «Χαμόγελο του Παιδιού» συγκεντρώνει τρόφιμα για το Πάσχα

Συγκέντρωση βασικών αγαθών, ενόψει και του Πάσχα, πραγματοποιεί το Χαμόγελο του Παιδιού και απευθύνει έκκληση σε όλους να στηρίξουν την πρωτοβουλία του.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού, παρά τις δυσκολίες, συνεχίζει σταθερά το έργο του, και ενόψει Πάσχα, κινητοποιεί για μία ακόμα φορά πολίτες και φορείς, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης που στηρίζει πανελλαδικά και καθημερινά» όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του.
Επισημαίνει ακόμη, ότι «τα ράφια στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που λειτουργεί ο οργανισμός πανελλαδικά, έχουν πλέον αδειάσει, ως συνέπεια των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν τόσο οι πολίτες όσο και οι εταιρείες στη χώρα μας».
Ωστόσο, υπογραμμίζει, ότι χάρη σε ανάλογες κινητοποιήσεις και στη θετική ανταπόκριση των πολιτών το 2014 και παρά τις τεράστιες δυσκολίες, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε πανελλαδικά 10.555 παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.
Η συγκέντρωση τροφίμων πραγματοποιείται στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, σε όλη την Ελλάδα. Τα είδη πρώτης ανάγκης προς συγκέντρωση είναι: γάλα εβαπορέ, λάδι, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, σάλτσα τομάτας, είδη πρωινού, άνθος αραβοσίτου, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, πουρές, βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα, είδη βρεφικής φροντίδας, προϊόντα καθαρισμού, είδη προσωπικής φροντίδας, είδη οικιακής χρήσης, χαρτικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα