Το προεκλογικό κλίμα αναγκάζει τον Κυριάκο να «ξηλώσει» τις γραμματείες του κόμματος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει όλες του τις αποφάσεις για το μέλλον του κόμματος και έχει ήδη ολοκληρώσει τον τελικό του σχεδιασμό ενόψει των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων.
Για τον λόγο αυτό εκτός Ν.Δ. θα βρεθούν σε λίγες εβδομάδες αρκετά πρόσωπα που κατέχουν θέσεις στον κομματικό μηχανισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο πρόεδρος του κόμματος θεωρεί ότι πρέπει να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους όσοι επικεφαλής γραμματειών του κόμματος θα πολιτευτούν καθώς υπάρχουν ήδη πολλά παράπονα βουλευτών και άλλων πολιτευτών για τη δράση πολλών από τους γραμματείς.
Εκτός κομματικού οργανογράμματος αναμένεται να βρεθούν: ο Νίκος Κωστόπουλος, από τη γραμματεία Επιστημονικών Φορέων για να είναι υποψήφιος στη Β΄ Αθήνας, ενώ υποψηφιότητα, αλλά στην Περιφέρεια Αττικής, θα θέσει και ο αναπληρωτής του ο Γιώργος Κώτσηρας.
Στις Σέρρες θα είναι υποψήφιος ο στενός συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη, Τάσος Χατζηβασιλείου που είναι αναπληρωτής στη γραμματεία Διεθνών Σχέσεων. Ο νιόπαντρος (δεύτερη φορά παντρεύτηκε προ ημερών) Γιάννης Οικονόμου που είναι σήμερα γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού λέγεται ότι τελικά θα είναι υποψήφιος, όχι στη Β΄ Αθηνών, αλλά στη Φθιώτιδα.
Στη Β΄ Αθηνών θα είναι υποψήφιος ο Βασίλης Ξυπολυτάς, επικεφαλής της γραμματείας Παραγωγικών Φορέων, ενώ στην ίδια περιφέρεια θα θέσει υποψηφιότητα, η δικηγόρος και γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος, Ζωή Ράπτη. Στη Β΄ Αθηνών, όπου παρατηρείται συνωστισμός, θα είναι υποψήφιος και ο Μανώλης Γραφάκος, νυν αναπληρωτής γραμματέας Προγράμματος της Ν.Δ. Στην περιφέρεια Αττικής θα είναι υποψήφιος ο αναπληρωτής γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα