Το μυστικό… καρδιάς του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Είναι πολλές φορές που η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία. Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε πως ο γιός της, σε ηλικία 15 ετών, υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που εμφάνισε!

Η κυρία Ντολόρες Αβέιρο, προέβη στην αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο γιός της, το οποίο θα μπορούσε ακόμη και να του στερήσει την ευκαιρία να εξελιχθεί σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Είναι από τις ιστορίες που πραγματικά αναδεικνύουν ορισμένα γεγονότα, τα οποία προκαλούν σοκ.

Σε ηλικία 15 ετών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσίασε μία αρρυθμία στη λειτουργία της καρδιάς του, η οποία εντοπίστηκε από τους υπεύθυνους της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, στην οποία ανήκε τότε. Με απλά λόγια, η καρδιά του Πορτογάλου – τότε – έφηβου, κτυπούσε με πολύ υψηλότερο ρυθμό από το κανονικό, όταν δεν έτρεχε! Οι υπεύθυνοι της ομάδας έθεσαν υπόψιν της μητέρας του το σοβαρό πρόβλημα υγείας και την ενημέρωσαν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί με μία επέμβαση.

Όταν ξεπέρασε το αρχικό σοκ, η Ντολόρες Αβέιρο υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποβλήθηκε σε μία ειδική διαδικασία με λέιζερ, αποκαθιστώντας οριστικά το πρόβλημα. Η αρρυθμία στην καρδιά του CR7 θα μπορούσε να τον υποχρεώσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ενώ σε βάθος χρόνου, θα αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα. Όλα πήγαν καλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει να καυχιέται ότι διαθέτει έναν ποδοσφαιριστή της κλάσης του.

Η ιστορία του Πορτογάλου παραλληλίζει με εκείνη του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός πήγε στην Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζοντας ένα πολύ σπάνιο πρόβλημα. Ο οργανισμός του δεν αναπτυσσόταν. Ο σύλλογος της Βαρκελώνης δεν άφησε στην τύχη του τον νεαρό τότε Μέσι. Ξόδεψε ένα αρκετά μεγάλο ποσό και με ειδικό ιατρικό τιμ, τον υπέβαλλε σε μία καινοτόμα θεραπευτική αγωγή. Αποτέλεσμα ήταν να ανακάμψει και σήμερα να απολαμβάνουμε όλοι μας τον σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα».

Οι περιπτώσεις των δύο κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον κόσμο, ενδεχομένως να αποτελέσουν, κάποια στιγμή, αντικείμενο αξιοποίησης, καθώς αναδεικνύουν τη δύναμη της θέλησης και την αυταπάρνηση για την επίτευξη του ονείρου. Τα πάντα μπορούν να ξεπεραστούν, όταν το όνειρο παραμένει δυνατό μέσα μας. Τα φωτεινά παραδείγματα του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι δείχνουν το δρόμο σε πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με αδιέξοδα ή καταστάσεις που φαντάζουν αξεπέραστες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα