«Τον τίτλο για τον Ολαϊτάν…»

Η περιπέτεια υγείας του Μάικλ Ολαϊτάν έχει επηρεάσει τους πάντες στον Ολυμπιακό. Ο Μάρκο Σέποβιτς μίλησε για την αναμέτρηση της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τον τίτλο και για τον συμπαίκτη τους.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής παραχώρησε συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι NOVA, ξεκινώντας την τοποθέτησή του από την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, η αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης…

«Φυσικά θα ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τον τίτλο αυτήν την Κυριακή. Γιατί όλοι γνωρίζουμε σε τι κατάσταση είναι η ομάδα μας. Όμως, επίσης θα ήταν πολύ ωραίο να κατακτήσουμε τον τίτλο για τον Μάικλ. Όλοι οι παίκτες προσπαθήσαμε να τον εμψυχώσουμε. Όμως, είναι σίγουρο πως ο Μάικλ μετά από αυτή την περιπέτεια θα βγει πιο δυνατός. Δεν ανησυχώ καθόλου για τον Μάικλ. Είναι ένας παιδί γεμάτο ενέργεια. Είμαι σίγουρος πως θα το ξεπεράσει».

Αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ και την εικόνα που έχει διαμορφώσει για τον προσεχή αντίπαλό του, είπε: «Έχω παίξει δύο φορές με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όσο αγωνιζόμουν στη Σερβία. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με την κατάστασή του πριν από δύο-τρία χρόνια. Τότε δεν ήταν μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Τώρα, όμως, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Έχει γίνει πολύ πιο δυνατός. Είναι μία ομάδα η οποία συνεχώς ανεβαίνει. Σίγουρα το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο, ιδιαίτερα στο γήπεδό τους επειδή έχουν πολύ θερμούς φιλάθλους. Όμως, αν ο Ολυμπιακός παίξει με τον τρόπο που γνωρίζει, πιστεύουμε πως δε θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Όλοι γνωρίζουμε πως μετά από μία αλλαγή προπονητή, βγαίνει πάντα κάτι καλό. Εμείς, όμως, πρέπει να στηριχτούμε στη δική μας απόδοση. Σίγουρα, εκείνοι στο γήπεδό τους μπροστά στους δικούς τους φιλάθλους, δε θα θέλουν να κερδίσουμε τον τίτλο. Για αυτό θα μας δυσκολέψουν όσο πιο πολύ μπορούν. Εμείς, όμως, θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Σε ερώτηση για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Η ομάδα είναι εδώ για να συνεχίσει να παλεύει. Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ κοντά. Θα το κατακτήσουμε σύντομα. Επίσης, απομένει το κύπελλο. Έχουμε να παίξουμε δύο πολύ δύσκολα ματς με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, θέλουμε να κατακτήσουμε και το κύπελλο. Πλησιάζει και το παιχνίδι του Champions League, που είναι ήδη ένα δώρο για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα για να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα