Την περίπτωση του Ραμίρες εξετάζει η «Μπάρτσα»

Την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου της Τσέλσι, Ραμίρες Σάντος ντο Νασιμέντο εξετάζει η Μπάρτσελόνα, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι Καταλανοί έχουν ξεχωρίσει τον ποδοσφαιριστή των Λονδρέζων, ο οποίος σε λίγους μήνες μένει ελεύθερος, καθώς λήγει το συμβόλαιό του. Αν και φέτος ήταν από τις βασικές επιλογές του Ζοσέ Μουρίνιο για την ενδεκάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τον έχει ενημερώσει για τις διαθέσεις του και βέβαια, δεν του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης. Το γεγονός αυτό άνοιξε την όρεξη αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και της Μπαρτσελόνα, η οποία στο πρόσωπό του διακρίνει μία ποιοτική λύση για τη μεσαία γραμμή της, με ελάχιστο κόστος για το ταμείο της.

Ο Ραμίρες υπέγραψε στην Τσέλσι στις 13 Αυγούστου του 2010, έναντι περίπου 22 εκατομμυρίων ευρώ, μέρος των οποίων καρπώθηκε η πρώην ομάδα του, Κρουζέιρο, αλλά και οι εταιρείες που είχαν τα δικαιώματά του. Τότε υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 7, την οποία φορούσε ο Ουκρανός Αντρέι Σεφτσένκο.

Με την Τσέλσι έχει 124 εμφανίσεις και έχει πετύχει 13 τέρματα. Από το 2009 είναι διεθνής με την Βραζιλία, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει 41 φορές, πετυχαίνοντας και 4 γκολ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία, οι Καταλανοί υπολογίζουν το κόστος της απόκτησής του (δικαιώματα μάνατζερ και αποδοχές του ιδίου), στα 22 εκατομμύρια, για τετραετές συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα