Τεράστια έκπληξη στο μπάσκετ, στον τελικό ο Φάρος Κερατσινίου!

Ιστορική επιτυχία για τον Φάρο Κερατσινίου και τεράστια έκπληξη για το ελληνικό μπάσκετ! Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη στο Κερατσίνι, ο τοπικός Φάρος νίκησε τον ΠΑΟΚ με 69-65 και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό!

Η ομάδα του Κερατσινίου αγωνίζεται στην Α2 και είναι η τρίτη φορά στο θεσμό που ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία φτάνει στον τελικό (Πανελλήνιος το 1987 και Ρέθυμνο το 2007). Βέβαια, ο Φάρος είναι πρώτος στο πρωτάθλημά του και απαρτίζεται από έμπειρους και καλούς παίκτες, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τον ΠΑΟΚ που προφανώς δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα και μάλλον υποτίμησε τον αντίπαλό του.

Το ματς κρίθηκε μισό λεπτό πριν από το φινάλε όταν ο Παπαμακάριος κέρδισε φάουλ σε προσπάθεια για τρίποντο και μετέτρεψε με τρεις βολές το 62-62 σε 65-62, αφού στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πλησιάσει με το ματς να λήγει στο 69-65

Καράμπουλας, Αγγελόπουλος, Κομποδιέτας, Σκορδίλης, Παπαμακάριος, Πετροδημόπουλος, Μπατής, Λιακόπουλος, Κακιούζης οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για την αμιγώς ελληνική ομάδα του Κερατσινίου που πραγματοποίησε αυτή τη μεγάλη έκπληξη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα