Τα εκατομμύρια χορεύουν… Σάμπα γύρω από τον Νεϊμάρ

Σάμπα… χορεύουν τα εκατομμύρια γύρω από τον Βραζιλιάνο της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ Τζούνιορ, όπως αποκαλύφθηκε από τη διαρροή του συμβολαίου του με τους Καταλανούς.

Μόνο με την υπογραφή του στην Μπαρτσελόνα, ο Νεϊμάρ εισέπραξε ως μπόνους το ποσό των  8,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του από το καταλανικό κλαμπ ανέρχεται στα 190 εκατομμύρια ευρώ. Ο Βραζιλιάνος άσος αμείβεται με 5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο καθαρά. Συνολικά μέχρι το 2018 θα εισπράξει από την Μπαρτσελόνα το ποσό των 49,5 εκατομμυρίων ευρώ μίνιμουμ μαζί με τα μπόνους.

Σε κάθε παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, είτε αγωνίζεται από την αρχή, είτε βρίσκεται στον πάγκο, ο Νεϊμάρ εισπράττει το ποσό των 100.000 ευρώ. Επιπλέον έχει συμφωνήσει να αγωνίζεται στο 60% των παιχνιδιών της Μπαρτσελόνα μέσα στη σεζόν, κατά τα οποία θα πρέπει να παίζει τουλάχιστον για 45 λεπτά. Σε αυτή την περίπτωση το συνολικό ποσό που αποκομίζει είναι 1 εκατομμύριο ευρώ και… κάτι ψιλά.

Ακόμα υπάρχουν μπόνους σε περίπτωση που κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα». Σε αυτή την περίπτωση ο Βραζιλιάνος σταρ θα εισπράξει από την Μπαρτσελόνα 425.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν κι άλλα μπόνους σχετικά με τους τίτλους που κατακτά η Μπαρτσελόνα.

Πιο συγκεκριμένα σε περίπτωση κατάκτησης της Primera Division, τότε ο Νεϊμάρ θα πάρει το μπόνους των 637.000 ευρώ. Για κατάκτηση του Champions League, ο Βραζιλιάνος άσος θα πάρει το ποσό των 850.000 ευρώ ενώ αν η Μπάρτσα κάνει το νταμπλ στην Ισπανία τότε αυτό θα αποφέρει στον Νεϊμάρ το ποσό των 850.000 ευρώ. Ακόμη αν η Μπαρτσελόνα κατακτήσει Primera Division και Champions League, τότε ο Νεϊμάρ θα πάρει στα χέρια του 1.487.500 ευρώ ενώ δε σε περίπτωση τρεμπλ το ποσό που θα δει να μπαίνει στον λογαριασμό του θα φτάνει το 1.700.000 ευρώ.

Όλα αυτά φυσικά τα μπόνους ισχύουν στην περίπτωση που ο Νεϊμάρ αγωνιστεί στο 60% των παιχνιδιών της Μπαρτσελόνα, κατά τα οποία αγωνιστεί τουλάχιστον για 45 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση τα ποσά πέφτουν στο μισό.

Τέλος για έξοδο της Μπαρτσελόνα στο Champions League, κάτι απόλυτα εφικτό, ο Νεϊμάρ εισπράττει 637.000 ευρώ, ενώ μόνο η πρόκριση στη φάση των νοκ-άουτ της διοργάνωσης αποφέρει στον Νεϊμάρ άλλα 425.000 ευρώ επιπλέον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα