Στο… τρένο για την Ινδία ο Κατσουράνης!

Στο… τρένο για τη μεγάλη χώρα της Ινδίας μπήκε και ο Κώστας Κατσουράνης, ακολουθώντας τη διαδρομή που χάραξαν ο Αλέξης Τζόρβας και αρκετοί ακόμα σημαντικοί παίκτες του παγκόσμιο ποδοσφαίρου!

Ο διεθνής αμυντικός συμφώνησε με την Πούνε Σίτι, στην οποία θα συναντήσει τον μεγάλο Γάλλο επιθετικό Νταβίντ Τρεζεκέ! Το πρωτάθλημα στην Ινδία ξεκινά στις 12 Οκτωβρίου και όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του ο 35άχρονος παίκτης, βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για διάστημα μεγαλύτερο του μήνα. Στις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής της Πούνε Σίτι, υποστήριξε: «Δεν είναι μία βιαστική απόφαση για μένα. Βρισκόμουν σε επαφή με την Πούνε Σίτι για διάστημα μεγαλύτερο του μήνα. Αυτό που πραγματικά με προσέλκυσε και πείστηκα να υπογράψω, ήταν η θέληση της ινδικής ομάδας να εξελίξει το ινδικό πρωτάθλημα και το ινδικό ποδόσφαιρο».

Ο προπονητής της Πούνε Σίτι, Φράνκο Κολόμπα, δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη του θέματος και τη μεταγραφή του σπουδαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή: «Η ομάδα μας χρειαζόταν έναν δυνατό οργανωτή, που θα μπορούσε να κουβαλήσει την μπάλα από το ένα τέρμα στο άλλο. Ήταν μία θέση που είχαμε ανάγκη από ενίσχυση και με την προσθήκη του Κώστα, καλυφθήκαμε απόλυτα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα