Στο περιθώριο ο Φάνης Γκέκας

Οι δηλώσεις στήριξης που έκανε πριν από λίγες εβδομάδες πάνε επισήμως στο βρόντο, αφού ο Ρομπέρτο Κάρλος με τις πράξεις του φανέρωσε την πραγματική του άποψη. Ο προπονητής της Ακισάρ περιθωριοποιεί τον Φάνη Γκέκα και όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας φορ το καλοκαίρι μετακομίζει.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γκέκας μετά τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό σπάνια στεριώνει πάνω από ένα χρόνο σε ομάδα. Παρ’ όλα αυτά,  η ενέργεια του Βραζιλιάνου προπονητή του δεν παύει να είναι λίγο άκομψη.

Συγκεκριμένα, δύο μέρες πριν από τον αγώνα με την Γκαζιάντεπσορ, ο Ρομπέρτο Κάρλος έθεσε εκτός αποστολής τον Γκέκα προκαλώντας αντιδράσεις στον κόσμο της ομάδας που τον πιστεύει και τον εκτιμά. Ο Έλληνας επιθετικός, άλλωστε, με φανερωμένα διαπιστευτήρια στο τούρκικο πρωτάθλημα από τις προηγούμενες σεζόν, ήταν αυτός που στην αρχή της χρονιάς κράτησε σχεδόν μόνος του την ομάδα μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά ήταν επίσης ο ίδιος παίκτης που στο β’ γύρο του πρωταθλήματος 2012-2013 έκανε τρελό σερί με κρισιμότατα γκολ σε νίκες με 1-0 και με δύο τέρματα στο ιστορικό 4-1 της Ακισάρ  κόντρα στην Μπεσίκτας. Σύμφωνα μάλιστα με την τουρκική εφημερίδα Milliyet προπονείται μόνος του εδώ και δέκα μέρες!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μετακόμιση του Γκέκα σε άλλη ομάδα, είτε τουρκική, είτε… ελληνική, μας και είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι. Ο Γκέκας το καλοκαίρι θα είναι 35 ετών, αλλά με τη θαυμαστή του αποτελεσματικότητα να κρατάει από τότε που έπαιζε στον Τοξότη Λάρισας, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει άνεργος!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα