Στο… κυνήγι του Αρμπελόα η Άρσεναλ!

Τον Αλβάρο Αρμπελόα από τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο στόχαστρο ο μάνατζερ της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος φέρεται να έχει κάνει δελεαστικότατη πρόταση στον Ισπανό ποδοσφαιριστή!

Το μεταγραφικό γαϊτανάκι μεταξύ ισπανικών και αγγλικών ομάδων καλά κρατεί, με πρωταγωνιστές τα ισχυρά οικονομικά κλαμπ, τα οποία έχουν δαπανήσει ήδη αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια για την ενίσχυσή τους. Ο Αρμπελόα έχει δείξει μεγάλα σημάδια προόδου τα τελευταία χρόνια και ο Αλσατός τεχνικός τον θέλει, προκειμένου να καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής του γραμμής.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, που προέρχεται από την ακαδημία της Ρεάλ, είχε ένα αρκετά πετυχημένο πέρασμα από το αγγλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα τη Λίβερπουλ, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες της Premier League. Από το 2009 που επέστρεψε στη «Βασίλισσα» έχει αγωνιστεί σε 125 αγώνες πρωταθλήματος και έχει σημειώσει 2 γκολ. Ο Αλβάρο Αρμπελόα έχει ζητήσει νέο βελτιωμένο συμβόλαιο από τη διοίκηση της Ρεάλ. Εάν ικανοποιηθεί το αίτημά του, θα παραμείνει στη Μαδρίτη. Αν δεν βρεθεί η «χρυσή τομή», τότε θα κινηθεί η διαδικασία για τη μεταγραφή του στους «κανονιέρηδες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα