Σε ποιο κοσμικό event συναντήθηκαν ο Πρόεδρος, η Παπουτσάκη και άλλοι επώνυμοι (εικόνες)

 

 

Ο Βασίλης Λεβέντης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Βασίλης Αλεξάνδρου, ο Νίκος Αναδιώτης, η Έλλη Παπαγελή, η Νόνη Δούνια και άλλοι επώνυμοι έδωσαν το “παρών” τους.

Με ένα λαμπερό opening party, οι δυναμικοί επιχειρηματίες Κατερίνα Κούτρη, Γιώργος Ταχματζίδης και Δημήτρης Αγραφιώτης εγκαινίασαν το δωδέκατο κατάστημα της αλυσίδας Queen, στο κέντρο της Αθήνας.

Η οδός Ερμού απο το ύψος της Αθηνάς, είχε γεμίσει από νωρίς με πλήθος κόσμου ενώ πολλά γνωστά ονόματα από τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο της πόλης, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των επιχειρηματιών και τους ευχήθηκαν τα καλύτερα για το νέο τους εγχείρημα γνωρίζοντας από κοντά τα οφέλη  του… ατμίσματος.

Η αλυσίδα καταστημάτων Queen Ecigs ξεκίνησε τη λειτουργία της 4 χρόνια πριν, ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και επεκτάθηκε στο Λαγκαδά, τη Καβάλα, τη Λάρισα, την Ελευσίνα Αττικής, το Κολωνάκι και τώρα στο Μοναστηράκι.

Είναι από τις πρώτες εταιρείες στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου και αποσκοπεί να βοηθήσει τον κόσμο να ξεφύγει από τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος  και να γνωρίσει τον κόσμο του ατμίσματος, βελτιώνοντας έτσι και την υγεία του, αλλά και την τσέπη του στους χαλεπούς αυτούς καιρούς. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν προσωπικότητες της παγκόσμιας βιομηχανίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου και αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου.

Τη βραδιά συμπλήρωσε με τις μουσικές επιλογές της στα decks, η μουσική παραγωγός Maxh Lamar ενώ οι Fortissimo διασκέδασαν τους πεντακόσιους και πλέον καλεσμένους με ένα μοναδικό live.

Η διοργάνωση του event ήταν του Χάρη Σιανίδη.

0391_VASILIS_LEVENTIS_XARIS_SIANIDIS_732016

0107_KATERINA_PAPOYTSAKI_742016

0237_KATERINA_KOYTRI_KOSTAS_SOMER_742016

0369_TRIFONAS_SAMARAS_ELI_PAPAGELI_742016

0283_NIKOS_ANADIOTIS_DIMITRIS_ALEXANDROY_GIORGOS_MANIKAS_732016

0533_AGELIKI_ILIADI_742016

0485_KIRIAKOS_MOYRATIDIS_NONI_DOYNIA_742016

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα