Πόσα χρήματα πήρε η Τσιτσιολίνα για ένα τριήμερο στην Ελλάδα: Δεν φαντάζεστε καν

 

Όπως δήλωσε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, ήρθε στην Ελλάδα για τις ανάγκες του «Erotic Festival» αλλά και να σηκώσει το ηθικό των Ελλήνων ψηλά. Τώρα αυτό δεν γνωρίζουμε αν θα το καταφέρει, γιατί όπως μπορείτε να δείτε, η σημερινή της εικόνα δεν είναι τόσο ανεβαστική όσο αυτή της σεξοβόμβας Τσιτσιολίνας που όλοι θυμόμαστε.

Με λουλούδια στα μαλλιά της, και το πρόσωπό της «τούμπανο», η διάσημη ερωτική πρωταγωνίστρια που μάχεται τα τελευταία χρόνια για τα ανθρώπινα δικαιώματα, έδωσε το παρών της στη συνέντευξη τύπου που έγινε σε ξενοδοχείο το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά της για το ότι θα μείνει στη χώρα μας ένα τριήμερο.

Πόσα πήρε όμως για να έρθει; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Με το καλημέρα» «προσφέρεται οικειοθελώς, αφιλοκερδώς και αυτοβούλως για αν εμφανιστεί στο ελληνικό κοινό της διοργάνωσης και να παραχωρήσει συνέντευξη για την ανάδειξη του πανευρωπαϊκού χαρακτήρα της εκδήλωσης και την ανύψωση της λίμπιντο»…. Δηλαδή η 61χρονη Τσιτσιολίνα, ήρθε ΤΖΑΜΠΑ!

 

Με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα

lllllllllllllll

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα