Προσφυγή και… ελεύθερος ο Σιαλμάς από τον Πλατανιά!

Στην κατάθεση προσφυγής κατά του Πλατανιά Χανίων προχώρησε ο ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας, Δημήτρης Σιαλμάς, με το αιτιολογικό της προσβολής της προσωπικότητάς του.

Ο 28άχρονος επιθετικός υποστηρίζει πως δεν του επιτρέπεται να προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και ζητάει να μείνει ελεύθερος. Επίσης, υποστηρίζει πως δεν του παρέχεται ούτε καν ιματισμός από την ομάδα του! Οι παράγοντες του Πλατανιά από την πλευρά τους, λένε πως ο παίκτης απλά δεν υπολογίζεται στα σχέδια της τεχνικής ηγεσίας και αφήνουν υπονοούμενα για την εξωγηπεδική του ζωή.

Η αντίδραση της κρητικής ΠΑΕ ήταν άμεση, καθώς λίγη ώρα μετά την προσφυγή του παίκτη, ήρθε σε συμφωνία μαζί του και έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των Χανίων:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι λύθηκε, κοινή συναινέσει, το συμβόλαιο του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιαλμά, μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις που έγιναν. Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή κ. Μηνά Λυσάνδρου καθώς και τον ποδοσφαιριστή για την εξεύρεση συναινετικής λύσης και εύχεται στον Δημήτρη Σιαλμά καλή σταδιοδρομία.
ΥΓ.: Η παρούσα ανακοίνωση είναι η μοναδική που έχει εκδόσει η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα