Που ΠΑΣ; Να σφραγίσω την πρόκριση!

 

 

Στη Νορβηγία βρίσκεται ήδη η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού την Πέμπτη η ομάδα της Ηπείρου αντιμετωπίσει την Οντ στη ρεβάνς του θριαμβευτικού 3-0 των «Ζωσιμάδων». Είναι το πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία του «Άγιαξ» και ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος.

Ο Γιάννης Πετράκης προτίμησε η ομάδα του να ταξιδέψει στη Σκανδιναβία μία μέρα νωρίτερα από το συνηθισμένο για δύο λόγους. Ο πρώτος, για να συνηθίσουν οι ποδοσφαιριστές του τις καιρικές συνθήκες και ο δεύτερος για να κάνουν μία επιπλέον προπόνηση στο συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της αντιπάλου ομάδας.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του ΠΑΣ είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στο χωρητικότητας 12.500 θέσεων γήπεδο της Οντ αναμένονται και αρκετοί Έλληνες φίλαθλοι, είτε κάτοικοι της Νότιας Νορβηγίας και των γύρω χωρών, αλλά και οι λίγοι Γιαννιώτες που έκαναν το μακρινό ταξίδι. Να σημειωθεί πως ενώ αρχικά υπήρχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα και την κλήρωση που φέρνει ως επόμενο αντίπαλο του «Άγιαξ» της Ηπείρου την Αλκμάαρ, οι περισσότεροι φίλοι του ΠΑΣ φαίνεται να αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Ολλανδία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα