Πονηρός όπως πάντα ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Το ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι παικταράς δεν χρειάζεται να το διαβάσετε από εμάς. Το ότι είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα είναι επίσης γνωστό. Αλλά δεν θα του χαριστούμε κιόλας επειδή είναι πονηρός.

Στο ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα επειδή ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αμάγια κι έτσι θα χάσει το ματς της επόμενης αγωνιστικής της Primera Divizion με την Εϊμπάρ. Η φάση με γυμνό μάτι είναι πέναλτι, αλλά το «γατόνι» ο διαιτητής Μάριο Λόπεζ που ήταν κοντά στη φάση ήταν σωστός.

Ο αμυντικός της Ράγιο δεν πέφτει πάνω στον Κριστιάνο, παρά μόνο τσουλάει μπροστά του με τάκλιν, στην ουσία κλείνοντάς του τον διάδρομο. Ο Πορτογάλος κάνει αμέσως κοφτή ντρίμπλα φέρνοντας την μπάλα πίσω από το σώμα του και με τη φόρα που έχει το δεξί του πόδι βρίσκει το σώμα του αντιπάλου. Υπάρχει επαφή, αλλά όχι ανατροπή, αφού κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει σε έναν αμυντικό να πέσει κάτω δίπλα στον επιθετικό. Και στην τελική, όταν είσαι Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να παίζεις με την αξία σου και όχι να εκβιάζεις φάσεις με το όνομά σου. Σωστή η κάρτα, σύμφωνα με την Άποψή μας!

http://vine.co/v/eBgr6xgVwOX

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα