Πιστός στη Ρεάλ ο Ρονάλντο

Μπορεί να μπερδεύτηκε λίγο με τις πράξεις, αλλά ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως δεν έχει διάθεση να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τοποθετήθηκε δημόσια για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί το καλοκαίρι για τη Παρί Σεν Ζερμέν ή τη Μάντσεστερ που σκοπεύουν να προσφέρουν «χρυσάφι» στους Μαδριλένους.

Ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε πως ούτε θέλει, ούτε πρόκειται να φύγει, λέγοντας πως θα μείνει άλλα 15 χρόνια στη Ρεάλ, μέχρι τα 41 του! Σε 15 χρόνια θα είναι 45, αλλά τέλος πάντων: «Δεν φεύγω, Θα είμαι εδώ για άλλα 15 χρόνια το λιγότερο. Θα πάω 41 χρόνων και θα είμαι ακόμα εδώ. Θα δούμε αν θα ανανεώσω στο τέλος της σεζόν. Θέλω να μείνω εδώ. Υπήρξαν καλές στιγμές, υπήρξαν και άσχημες. Πριν από τέσσερα χρόνια δεν ήμουν ευτυχισμένος, σήμερα είμαι. Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ. Ας με ξεχάσουν οι υπόλοιπες, η Παρί, η Μάντσεστερ Σίτι…».

Ο Πορτογάλος μίλησε, επίσης, και για τον Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και για τον προηγούμενο προπονητή της Ρεάλ, τον Ράφα Μπενίτεθ. «Υπάρχουν πράγματα που κάποιοι προπονητές δεν καταλαβαίνουν. Ο Μπενίτεθ πίστευε ότι χρειαζόταν να μου υποδείξει ακόμα και τα βασικά. Ο Ζιντάν είναι έξυπνος. Είναι ένας θετικός άνθρωπος και τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια. Δεν έχει εμπειρία, αλλά έχει ήδη βρει τον δρόμο του».

Το Σάββατο ο Ρονάλντο θα παίξει σε έναν ακόμη τελικό στην καριέρα του, αυτό του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο, αφού το τραύμα που αποκόμισε σε μία πρόσφατη προπόνηση αποδείχθηκε επιπόλαιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα