Πιέζει η Μαρσέιγ, θέλει Ισπανία ή Ιταλία ο Καρίγιο!

Όνειρο ήταν και… πάει ο Γουίδο Καρίγιο για τον Ολυμπιακό, καθώς απορρίφθηκε η προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος, την ίδια στιγμή που η Μαρσέιγ πιέζει αφόρητα για την απόκτηση του Αργεντινού, ο οποίος, όμως, επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ισπανία ή στην Ιταλία!

Ο Ολυμπιακός επιχείρησε να εμπλακεί σε ένα μεταγραφικό σίριαλ με ελάχιστες πιθανότητες υπέρ του. Η κουλτούρα που έχει αναπτύξει ο επιθετικός της Εστουντιάντες τον οδηγούσε ευθύς εξ αρχής σε κάποιο από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στη λογική της… επένδυσης για το μέλλον! Ο Καρίγιο θέλει να έρθει στην Ευρώπη, να δείξει όσα μπορεί να κάνει σε κορυφαίο επίπεδο και να επιδιώξει το αμέσως υψηλότερο σκαλοπάτι, δηλαδή τη μεταγραφή σε έναν από τους «γίγαντες» της «Γηραιάς Αλβιόνας».

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στον διεθνή Τύπο, η Μαρσέιγ πιέζει προκειμένου να κλείσει το συντομότερο δυνατό τη συμφωνία με την Εστουντιάντες και τον παίκτη, καλύπτοντας με την προσφορά της τα 8 εκατομμύρια ευρώ (10 εκατομμύρια δολάρια) που απαιτεί ο σύλλογος της Αργεντινής.

Το πρόβλημα ωστόσο, δεν απαντάται στην ομάδα, αλλά στον παίκτη. Ο Γουίδο Καρίγιο φαντάζεται τον εαυτό του στην Ισπανία ή στην Ιταλία, πιστεύοντας πως του ταιριάζει καλύτερο το στυλ του ποδοσφαίρου που παίζεται στα δύο αυτά μεγάλα πρωταθλήματα.

Η Μαρσέιγ έχει επιστρατεύσει μέχρι και τον προπονητή της ομάδας, Μαρσέλο Μπιέλσα ο οποίος διαθέτει εξαιρετική φήμη στην Αργεντινή. Ο κόουτς φέρεται να έχει ανοίξει απευθείας δίαυλο επικοινωνίας με τον παίκτη, προκειμένου να τον πείσει. Στη Μασσαλία πιστεύουν ότι ο Καρίγιο θα αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε λίγες μέρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα