Περισσότερη αστυνόμευση στα Εξάρχεια ζήτησε ο Γ. Καμίνης

Περισσότερη αστυνόμευση στην περιοχή των Εξαρχείων ζήτησε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, τονίζοντας ότι από πολιτικό γκέτο έχει μετατραπεί σε χώρο οργανωμένου εγκλήματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμίνης, μίλησε εκτενώς στο δημοτικό συμβούλιο για το πρόβλημα της περιοχής των Εξαρχείων και όπως χαρακτηριστικά είπε «το πάνω χέρι στην περιοχή έχει πλέον το οργανωμένο έγκλημα και η μαφία».

Σε ό,τι αφορά ειδικά την περιοχή του λόφου του Στρέφη, καταφέρθηκε κατά του αστυνομικού τμήματος της περιοχής, διότι λέει στους περιοίκους που διαμαρτύρονται ότι ο δήμος δίνει άδειες για πάρτι. Όπως διευκρίνισε ο κ. Καμίνης, «δεν έχουμε δώσει καμία άδεια για συναυλίες ή άλλη δραστηριότητα».

Επίσης ζήτησε τη συνδρομή του υπουργείου Δημόσιας Τάξης στα θέματα της παράνομης στάθμευσης και της αστυνόμευσης, καθώς όπως είπε η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας έχει πλέον, μεταξύ άλλων, ως αποτέλεσμα την ανάδειξη της παράνομης στάθμευσης σε εντεινόμενο πρόβλημα στην περιοχή Σύνταγμα-Μοναστηράκι-Ομόνοια.

«Αυτοκίνητα παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια σε όλους τους δρόμους της περιοχής, όπου πλέον έχουν την έδρα τους όλο και περισσότεροι χώροι διασκέδασης, με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται έντονα οι κάτοικοι της περιοχής» τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα