ΠΑΟΚ καλεί… Αουγκουστίν από Γκόρνικ!

Στην αποκάλυψη ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Γκόρνικ, Μπλαζέι Αουγκουστίν, προχώρησε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου του Βορρά», Μίροσλαβ Σνάουτσνερ!

Ο προπονητής – πλέον – της ομάδας Νέων του πολωνικού συλλόγου, υποστηρίζει πως ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης του ζήτησε να δώσει περισσότερα στοιχεία για τον Αουγκουστίν, καθώς, όπως του είπαν, τους απασχολεί ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ:
«Πρόσφατα με ρώτησαν για τον Μπλαζέι. Ο ΠΑΟΚ έχει δύο στόπερ μόνο αυτή τη στιγμή και δεν έχει ανταγωνισμό σε αυτές τις θέσεις. Είναι αναγκαία η ενίσχυσή του στην άμυνα. Είναι δύσκολο να έχουμε μια ιδέα για τον Μπλαζέι, γιατί είχε έναν τραυματισμό και ήταν τιμωρημένος».

Ο Μπλαζέι Αουγκουστίν είναι 26 ετών και είναι διεθνής 3 φορές με την ομάδα U21 της Πολωνίας. Το 2005 βρέθηκε στην ακαδημία της αγγλικής Μπόλτον και το 2006 προωθήθηκε στη μεγάλη ομάδα, στην οποία όμως, δεν κατάφερε να αγωνιστεί. Το 2007 πήρε μεταγραφή στη Λέγκια Βαρσοβίας. Αγωνίστηκε μόλις σε 4 παιχνίδια και το 2008 δόθηκε δανεικός στη Ρίμινι. Στην Ιταλία βρήκε τον καλό του εαυτό και το 2009 πήρε εκ νέου μεταγραφή στην Κατάνια, στην οποία κάθισε μέχρι το 2013, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βιτσέντζα. Από το 2013 ανήκει στην Γκόρνικ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα