Πέρασε με «τρομοκρατία»!

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου – κατά τα φαινόμενα στο άδειο ΟΑΚΑ – πανηγυρίζει η ΑΕΚ. Η ομάδα του Στέλιου Μανωλά πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1 στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο και χάρη στη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς, εξασφάλισε το εισιτήριο για τη… γιορτή του ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί χωρίς καλεσμένους.

Η Ένωση μπήκε δυνατά στο γήπεδο με σκοπό να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό της και να επιβάλει ένα γρήγορο ρυθμό που δε συνέφερε τους γηπεδούχους. Αφού, όμως, δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο 25λεπτο – παρά τις ευκαιρίες – λογικό ήταν στη συνέχεια ο ρυθμός να πέσει.

Με το αποτέλεσμα στο 0-0 οι παίκτες του Ατρόμητου ένιωθαν πάντα μέσα στο «κόλπο» και η πίστη τους επιβραβεύτηκε στο 68’ όταν ο Μπρίτο ευστόχησε σε πέναλτι (χέρι του Λαμπρόπουλου) και ισοφάρισε το ματς του πρώτου αγώνα. Νευρικότητα τότε εμφανίστηκε στις κινήσεις των φιλοξενούμενων, αλλά οι «μπλε» όχι μόνο δεν το εκμεταλλεύτηκαν, αλλά δέχθηκαν και την ισοφάριση στο 88’ με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να διεκδικήσουν την πρόκριση στην παράταση. Ο Γιόχανσον «άνοιξε» ωραία την μπάλα στον Ντιντάκ, εκείνος πάσαρε χαμηλά και παράλληλα στον Τζιμπούρ και ο «τρομοκράτης» σημείωσε το πιο σημαντικό φετινό του γκολ για να στείλει την ΑΕΚ στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Ούμπιδες, Στόιτσεφ, Σουμπίνιο (76’ Ματέι), Μπρίτο, Παπαδόπουλος (81’ Λε Ταλέκ)

ΑΕΚ:  Μπαρόχα, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας (59’ Τζιμπούρ), Μπαρμπόσα (90’ Μπακάκης), Αραβίδης (89’ Πέκχαρτ)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα