«Πάμε για αυτοδυναμία με αντίπαλο τη ΝΔ»

Αν οι εκλογές γίνονταν μεθαύριο, το ποσοστό μας θα κυμαινόταν ανάμεσα στο 35% και το 40%, υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Στον Ενικό» του Ν. Χατζηνικολάου. Τόνισε μάλιστα πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από ενδεχόμενες προβοκάτσιες που θα επιχειρήσουν να εμπλέξουν στελέχη του σε εγκληματικές πράξεις: αυτό που φοβάται, τόνισε, είναι την επικράτηση ακραίων λογικών που κυκλοφορούν στο περιβάλλον Σαμαρά και σπρώχνουν προς τη στρατηγική της έντασης και της πόλωσης προκειμένου να κρυφτεί η γύμνια του κυβερνητικού “success story”. Αξίζει να σημειωθεί πως, στην ερώτηση που έθεσε στο τηλεοπτικό κοινό η εκπομπή σχετικά με το αν γίνονται παράνομες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, το 96% των ανθρώπων απάντησαν τηλεφωνικά στο ερώτημα δήλωσαν πως πιστεύουν ότι όντως γίνονται, ενώ μόλις το 4% δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως πραγματοποιούνται παράνομες τηλ. παρακολουθήσεις.

Σύμφωνα με τον πρόεδρό του, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει συμμαχίες, δεν θέλει να φτιάξει μια κυβέρνηση που θα είναι αμιγώς ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε, απαντώντας στην φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες, πως το κόμμα του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από αυτά που κυκλοφορούν από διάφορες πηγές που επιχειρούν να συνδέσουν στελέχη του κόμματος του με εγκληματικές ενέργειες. «Δεν φοβόμαστε ότι θα πάμε φυλακή», τόνισε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα