Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει τα… πάντα!

Εύκολα θα κατέληγε κανείς στο συμπέρασμα ότι ποδοσφαιριστές σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κορεσμένοι από τίτλους και διακρίσεις! Μπορεί να ισχύει αυτό για ορισμένους, ωστόσο στην περίπτωση του Πορτογάλου πέφτουν πολύ έξω…

Ο CR7 όχι μόνο δεν εμφανίζεται κορεσμένος, αλλά κάθε τρόπαιο που προσθέτει στη συλλογή του, του ανοίγει ακόμη περισσότερο την όρεξη! Μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δήλωσε πως θέλει όλους τους τίτλους για φέτος και πως η Ρεάλ θα γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League, που θα κατακτήσει το τρόπαιο για δύο συνεχόμενες σεζόν!

«Η Ρεάλ θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα κατακτήσει το Champions League δύο συνεχόμενες χρονιές. Πιστεύω ότι με τους παίκτες που αποκτήθηκαν – Τόνι Κρόος, Χάμες Ροντρίγκεζ και Κέιλορ Νάβας – η ομάδα θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το φετινό ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια φέτος. Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ μας πρόσθεσε αυτοπεποίθηση. Επόμενος στόχος μας είναι το Σούπερ Καπ Ισπανίας κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης».

Ανάλογες βλέψεις έχει και ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος θέλει επίσης να σπάσει όλα τα ρεκόρ και να βάλει το όνομά του στο χρυσό πάνθεον των προπονητών!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα