Ο Καπίνο προβάρει τα «ερυθρόλευκα»!

 

Ένας από τους πλέον ταλαντούχους Έλληνες τερματοφύλακες ανήκει πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το ματ και έκαναν δικό τους τον Στέφανο Καπίνο, προσφέροντας δύο εκατομμύρια ευρώ στην Μάιντζ που τον παραχώρησε με… κορδέλα!

Ο Καπίνο είναι μόλις 21 ετών, αλλά έχει ήδη προλάβει να δείξει τα διαπιστευτήριά του σε 40 παιχνίδια για τη Super Legaue και σε αναμετρήσεις των μικρών Εθνικών ομάδων στις οποίες έπαιζε πάντα με μεγαλύτερα παιδιά, λόγω του φοβερού ταλέντου του.

Η γερμανική Μάιντζ δεν τον αξιοποίησε, αλλά φάνηκε ότι τον απέκτησε προκειμένου να τον πουλήσει, κάτι που έγινε και με την Φορτούνα Ντίσελντορφ που έκανε δικό της τον Γιαννιώτα μόνο και μόνο για να τον πουλήσει δύο χρόνια αργότερα.

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει αντικαταστήσει τον Μέγερι με τον Λόρια, έχει πάρει και τον Καπίνο και προφανώς τα φώτα στρέφονται πλέον στον Ρομπέρτο ο οποίος έχει τάσεις φυγής μεν, αλλά δεν φαίνεται για την ώρα να υπάρχει πρόταση που να ικανοποιεί τον Ολυμπιακό προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα