Ο Ατρόμητος δεν είναι… ΠΑΟΚ!

Σε… κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού εξελίσσεται ο φετινός Ατρόμητος! Οι «πράσινοι», αν και προηγήθηκαν, δεν κατάφεραν ούτε αυτή τη φορά να νικήσουν τους Περιστεριώτες, και περιορίστηκαν στο 1-1, στο ματς που άνοιξε την αυλαία των play off.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με την κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του κυπέλλου. Όμως ο Ατρόμητος δεν είναι… ΠΑΟΚ και αυτό το απέδειξε με την αντίδρασή του μετά το 0-1 του «τριφυλλιού», με το γκολ που σημείωσε ο Αμπέιντ, στο 18’.

Το σχετικά γρήγορο τέρμα επέφερε ηρεμία στους φιλοξενούμενους, η οποία, όμως, αποδείχθηκε… επιζήμια, καθώς οι «πράσινοι» παίκτες επαναπαύθηκαν περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε. Προτίμησαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, αντί να επιδιώξουν ένα δεύτερο γκολ και αυτό το πλήρωσαν με… δύο βαθμούς! Στο 56’, ο Ατρόμητος έφερε το ματς στα ίσια με το γκολ του Ταυλαρίδη. Το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν τους βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τριτσώνης, με βοηθούς τους Ακρίβο και Γρεβένη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ταυλαρίδης, Μέντες.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης (82’ Φωτάκης), Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία (74’ Μπάλλας), Καραμάνος, Μπρίτο (57’ Ναπολεόνι)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης, Αμπέιντ (30’ Καρέλης), Ζέκα, Ατζαγκούν (54’ Μέντες), Μαρότο, Σίλντεφελντ, Πέτριτς (65’ Μπεργκ.

Με τη λήξη του αγώνα σημειώθηκε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα να προκληθούν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών και της αστυνομίας. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μπήκαν στο γήπεδο ορισμένα παιδάκια, προκειμένου να ζητήσουν τις φανέλες των ποδοσφαιριστών. Κάποιοι σεκιουριτάδες θεώρησαν καλό να σπρώξουν τα παιδιά, με συνέπεια να υπάρξουν εντονότατες αντιδράσεις από την εξέδρα και τελικά μία μερίδα οπαδών του Ατρομήτου να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει στο κυνήγι τους άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι. Η παρέμβαση της αστυνομίας ανέβασε ακόμη περισσότερο τη… θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις και ρίψη χημικών, ενώ όλο το γήπεδο έβραζε κατά των… ένστολων!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα