Ο άγνωστος Γολγοθάς «μεγάλου» Έλληνα τραγουδιστή: Έπαθε ανεύρισμα και παρέλυσε

Οι γιατροί του είπαν ότι ένας στο εκατομμύριο γλιτώνει από αυτό που του συνέβη, και εκείνος ήταν ο τυχερός.

Το όνομά του σηματοδότησε τη δεκαετία του 70. Ο Λάκης Τζορντανέλλι έγραψε τη δική του μουσική ιστορία με «χρυσά» γράμματα και υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα της νεολαίας. Παρόλα αυτά όμως, η μοίρα του έδειξε πολλές φορές το σκληρό της πρόσωπο, κάνοντας τον να κινδυνεύσει.

Με αφορμή το “Vinyl Attack” δίνει συνέντευξη και φωτογραφίζεται για το περιοδικό «You»  πρώτη φορά μαζί με την πανέμορφη γυναίκα του Εύα.… Οι δυο τους άνοιξαν την καρδιά τους και μίλησαν για τον έρωτά τους 35 χρόνια που είναι μαζί, ενώ εκείνος αποκαλύπτει -μεταξύ άλλων- τα σοβαρά προβλήματα υγείας που πέρασε και που παρατρίχα να του κοστίσουν τη ζωή…

Ένιωσες κάποια στιγμή ότι μπήκες στο περιθώριο;
Μπήκα στο περιθώριο, γιατί αρρώστησα, έπαθα το ανεύρυσμα, που με έβγαλε εκτός για δύο χρόνια. Η γυναίκα μου ήταν 4 μηνών έγκυος τότε. Ξαφνικά έπεσα κάτω και νόμιζα ότι πέθαινα. Βρέθηκα μετά από 20 λεπτά στο κρεβάτι με έναν γιατρό από πάνω. Ευτυχώς δεν έσπασε. Είχα Άγιο. Οι γιατροί μού είπαν ότι ένας στο εκατομμύριο γλιτώνει και εγώ ήμουν ο ένας!
Ε.: Οι γιατροί είπαν ότι ήταν πολύ τυχερός γιατί τον προειδοποίησε και επίσης ήταν σε σημείο που μπορούσε να χειρουργηθεί. Ζήσαμε ένα θρίλερ. Νοέμβριο παντρευτήκαμε, Μάρτιο το έπαθε! Άνοιξα την πόρτα και άρχισα να φωνάζω, έπρεπε να χειρουργηθεί επειγόντως. Περάσαμε μεγάλη ταλαιπωρία. Είχε παραλύσει το μισό του σώμα. Επανήλθε μετά από έναν χρόνο. Εκεί φάνηκαν ποιοι είναι οι φίλοι του.

Είχες, όμως, κι άλλο θέμα με την υγεία σου…
Λ.: Έπαθα καρδιά το 2003.
Ε.: Αισθανόταν ένα κάψιμο και μου το είπε 5 το πρωί. Εκείνη την ώρα ήρθε και η κόρη μας, πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είπαν ότι είναι λοίμωξη. Κάναμε εξετάσεις και ήταν η βαλβίδα. Χωρίς συμπτώματα, χωρίς πίεση και χοληστερίνη. Ο γιατρός μάς είπε κληρονομικότητα και καπνιστής. Έκανε διπλό bypass. Εάν πάθαινε έμφραγμα δεν θα ζούσε, μας είπαν οι γιατροί.

Οικονομικά πέρασες δύσκολα;
Λ.: Ναι, βέβαια! Πέρασα τότε με την πρώτη εγχείρηση, έφυγαν όλα τότε. Πούλησα και το αυτοκίνητό μου, έπρεπε να γίνω καλά. Δεν είχα και ΙΚΑ. Μόλις είχαμε παντρευτεί και είχαμε κάνει ένα μαγαζί με ρούχα στην Γλυφάδα με τη γυναίκα μου, εκείνη έχει μια πολύ καλή δουλειά και θέλει ακόμα να δουλέψει…

τσσσσ

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα