Ολυμπιακός, Γουέστ Χαμ και Λιόν για Ινκούμ!

Στην αποκάλυψη ότι έχει προτάσεις από πέντε ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι ο Ολυμπιακός, η Γουέστ Χαμ και η Λιόν προχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, Σάμουελ Ινκούμ!

Ο διεθνής Γκανέζος πάντως, διευκρίνισε πως δεν προτίθεται να καταλήξει στις αποφάσεις του, πριν τη διεξαγωγή του Μουντιάλ της Βραζιλίας, στο οποίο και θα λάβει μέρος. Ο Ινκούμ ανήκει στην Ντνίπρο και φέτος αγωνίστηκε δανεικός στον Πλατανιά. Τον Ιανουάριο λήγει το συμβόλαιό του, γεγονός που του παρέχει το δικαίωμα να μιλήσει και να συμφωνήσει με την ομάδα της αρεσκείας του, δίχως την παρεμβολή της ομάδας. Ο Γκανέζος φαίνεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Ντνίπρο, κάτι που αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του:

«Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω που θα παίζω ποδόσφαιρο την επόμενη περίοδο. Σε αυτή τη φάση έχω εστιάσει στις διεθνείς μου υποχρεώσεις και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Έχω πέντε προτάσεις μέχρι τώρα. Ο Ολυμπιακός, η Γουέστ Χαμ και η Λιόν είναι ανάμεσα σε αυτές. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω τώρα. Το μυαλό μου βρίσκεται μόνο στο Μουντιάλ. Το θα γίνει στο ποδόσφαιρο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Μπορούν να συμβούν τα πάντα και είμαι έτοιμος να πάω οπουδήποτε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα