Ξεκαθάρισμα μετά τις ευρωεκλογές

 Υπομονή μέχρι τις ευρωεκλογές οφείλει να κάνει ο Βαγγέλης Βενιζέλος για να ξεκαθαρίσει το εσωκομματικό τοπίο. Οι αντιδράσεις με την χρήση «γαλλικών» ήταν η μόνη λύση που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά το στραπάτσο της ψηφοφορίας με την διαφοροποίηση των Γ. Παπανδρέου και Απόστολο Κακλαμάνη.

Το πρόβλημα για τον Β. Βενιζέλο είναι πως αν τα αποτελέσματα της κάλπης δεν είναι τα προσδοκώμενα τότε θα υποχρεωθεί να προχωρήσει είτε σε διάλυση του μαγαζιού είτε σε αποχώρηση.
Την ίδια ώρα η πλευρά Παπανδρέου σημειώνει με νόημα πως το ευρωψηφοδέλτιο δεν θα πάει άσχημα και θα εκλέξει… ευρωβουλευτή! Επιπλέον προσθέτει πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος που δεν δικαιούται να μιλά για προσωπική στρατηγική.

Πίσω στην Χαριλάου Τρικούπη, ο Βαγγέλης Βενιζέλος βρέθηκε με δεμένα τα χέρια καθώς τον πρόλαβε ο Αντώνης Σαμαράς με την διαγραφή Νικήτα Κακλαμάνη. Εναλλακτικά ο Απόστολος Κακλαμάνης θα είχε την τύχη του συνονόματου του. Θέμα για τον πρώην πρωθυπουργό δεν τέθηκε για λόγους εσωκομματικής ισορροπίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα