«Ντέρμπι αιωνίων» για Κριστιάν Ατσού!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» επί αγγλικού εδάφους για τα… πόδια του 23χρονου μεσοεπιθετικού της Τσέλσι, Κριστιάν Ατσού!

Ο δανεισμός του διεθνούς Γκανέζου των Λονδρέζων στην Έβερτον ολοκληρώνεται και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Άγγλων, θα επιστρέψει στην Τσέλσι, στην οποία και ανήκει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός, έχουν καταθέσει πρόταση στην Τσέλσι για την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή, με τη μορφή του δανεισμού. Το θέμα έχει κυκλοφορήσει ευρέως στον αγγλικό Τύπο και έχει επιβεβαιωθεί, σε ανεπίσημο επίπεδο, από τους «μπλε» του Λονδίνου.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, πάντως, έχει ήδη αποφασίσει ότι ο παίκτης θα δοθεί εκ νέου δανεικός, καθώς πιστεύει πως χρειάζεται ακόμη τον χρόνο του, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμος για τη βασική ομάδα της Τσέλσι. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Τσέλσι και ο Ατσού εξετάζουν πρόταση και από την Ολλανδία και συγκεκριμένα την Φίτεσε, στην οποία αγωνίστηκε και κατά το παρελθόν ο παίκτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα