Νίκη-ανάσα του ΠΑΟ στα Γιάννινα

Επιδεικνύοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, ο Παναθηναϊκός νίκησε στα Γιάννινα τον ΠΑΣ με 0-3 και διασκέδασε τις εντυπώσεις μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Ατρόμητο.

Οι «πράσινοι» ευτύχησαν να προηγηθούν με γκολ του Βλαχοδήμου στο 26’, το πρώτο του με την «πράσινη» φανέλα (λάθος συνεννόηση Στρούνα και Περιστερίδη και παρέμβαση του σκόρερ) και έκαναν το 0-2 στο 81’ με τον Μπεργκ που βρήκε δίχτυα μετά από καιρό, χάρη στο ωραίο γύρισμα του Κλωναρίδη, ο οποίος μάλιστα στις καθυστερήσεις σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Ο ΠΑΟ πήρε τη νίκη αγωνιζόμενος για 54 λεπτά με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ξανά ο Ζέκα, αυτή τη φορά με δύο κίτρινες μέσα σε τρία λεπτά, με τους «πράσινους» να διαμαρτύρονται έντονα για την ευκολία με την οποία ο διαιτητής Δελφάκης από την Αρκαδία. Ο συγκεκριμένος ρέφερι έδειξε συνολικά εννέα κίτρινες, πέρα από τη μία κόκκινη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης, Ναδάλες, Μανιάς, Γαρουφαλιάς (64’ Φερφελής), Καρανίκας, Τζημόπουλος, Ακόστα, Μιχαήλ, Κοζορώνης (52’ Γιάκος), Ίλιτς, Στρούνα.

ΠΑΟ: Στιλ, Κουτρουμπής, Αμπέντ, Μπεργκ, Ζέκα, Λουντ, Καλτσάς (58’ Κλωναρίδης), Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς (64’ Νάνο), Βλαχοδήμος (59’ Λαγός).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα